Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot

Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Pencarian Terbaru:

 arti lagu kalung emaslirik lagu kalung emas hip hopmakna dari lagu kalung emaslirik kalung masarti lirik lagu kalung emaslirik lagu kalung masarti lagu kalung emas tetjemahcord tanjung emasmakna lagu kalung emaslirik kalung emas hip hop
Lirik Lagu Kalung Emas Didi Kempot | liriklagumu93 | 4.5