Lirik Lagu Nitip Kangen Eny Sagita

liriklagumu kali ini berbagi lirik lagu nitip kangen yang dinyanyikan oleh Eny Sagita feat Atut. Nitip kangen dalam bahasa indonesia berati titip rindu. Buat kamu pecinta musik dangdut, terutama daerah JAwa Tengah , Jawa Timur dan Yogya tentu sudah tidak asing lagi dengan lagu ini. Irama kendang dan ketipung membuat kamu serasa ingin bergoyang. Itulah letak keistimewaan musik dangdut, membuat penikmatnya tak tahan untuk bergoyang. Terutama lagu nitip kangen ini. Berikut ini lirik selengkapnya buat kamu.

Lirik Lagu Nitip Kangen Eny Sagita

Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

reff:
Arum wangine kembang, nggugah kangen iki
Koyo sliramu, nyanding rogo iki..
Aluse pangucapmu, nentremke atiku
Senajan mung sedelok, ngobati roso kangenku..

Mung tak angen roso sak jroning dodo,
Koyo ati ra ono wong liyo..
Saben wengi mung tansah kelingan,
Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang..

Semono ugo aku kangen sliramu,
Saben wayah turu eling parasmu..
Gelisah batin iki yen ora ketemu,
Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku..

Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu
Mergo tansah kelingan, marang sliramu..
Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu
Ati tansah tratapan, naliko nyanding sliramu..

Pencarian Terbaru:

 lirik lagu nitip kangen dan artinyalirik lagu gemantung roso dan artinyalirik lagu karenamu eny sagitalirik lagu eny sagita karenamuarti lagu gemantung rosolirik lagu nitip kangen bahasa indonesiaarti lagu ora biso turuarti lirik nitip kangenlirik karenamu eny sagitalirik lagu kahanan eny sagita
>>Download Lagunya<<
Lirik Lagu Nitip Kangen Eny Sagita | liriklagumu93 | 4.5