Lirik Lagu Tresno Waranggono Nur Bayan Imas Setyo Rini

kali ini lirik lagu terbaru akan berbagi lirik lagu dangdut tresno waranggono yang sering kali dibawakan oleh para penyanyi dangdut saat ada acara show ataupun hajatan pernikahan. Laru tresno waranggono ini sendiri menjadi populer di masyarakat terutama untuk masyarakat di wilayah Jawa Tengah, Yogyakarta dan Jawa Timur. Gendang dan ketipung khas musik dangdut pada lagu ini mampu membuat kamu terbawa dengan irama lagunya. Memang bukan hal aneh, jika mendengar musik dangdut sepertinya ingin selalu bergoyang. Nah buat kamu pecinta dangdut, harus hafal lirik lagu tresno waranggono ya.

Lirik Lagu Dangdut Tresno Waranggono

Nelongso roso rasane nangis jroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eling aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Neng wis pestine aku du jodomu
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo

Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

reff:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

Pencarian Terbaru:

 chord kebacut tresnoLirik lagu gending tresnolirik lagu tembang tresno new pallapalirik lagu tresno waranggonoarti lirik lagu tresno kependem didi kempotarti lirik tresno kependemlirik lagu lingso tresno dan artinyalirik tembang tresno 2lirik lagu tresno nelongsolirik lagu tembang tresno 2
>>Download Lagunya<<
Lirik Lagu Tresno Waranggono Nur Bayan Imas Setyo Rini | liriklagumu93 | 4.5