Lirik Lagu Ketaman Asmoro Didi Kempot

Lirik Lagu Ketaman Asmoro Didi Kempot

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Pencarian Terbaru:

 chord gubuk asmorokunci gitar lagu gubuk asmorokunci gitar dan lirik lagu gubuk asmorokunci gubuk asmorochord lagu gubuk asmorochord gubuk asmogubuk asmoro chordKunci gitar gubok asmorochord gitar gubug asmorokunci gitar campursari
>>Download Lagunya<<
Lirik Lagu Ketaman Asmoro Didi Kempot | liriklagumu93 | 4.5